En bevæget skodfisse inviterer til FISSEFEST ♥️

Kære alle skodfisser m/k

Hold nu kæft I er for vilde!

Jeg havde aldrig regnet med så stor opbakning og er virkelig taknemmelig og meget rørt over, at så mange har ville have fat i mit lille værk. Nu kommer den ud og leve i en masse dejlige hjem - men okay, den ER fandeme også pæn!

De første 500 skodfisser blev solgt på kun et døgn og er nu ved at blive pakket og sendt. Alle skulle gerne modtage deres ordre i løbet af denne uge. Mine pakke-hjælpere har lovet, at de pakker så hurtigt de kan!

Til alle jer der har forudbestilt fisser: I modtager dem, så snart de kommer fra værkstedet - de søde mennesker i Portugal har meldt ud, at de håber at have dem klar i januar, men jeg tænker vi skal satse på februar, så ingen bliver skuffede. Man ved jo aldrig. Men de skynder sig.

Derfor har jeg lavet et fint fissepostkort (klik her) som du kan printe ud, hvis du skal give skodfissen i julegave, og gerne vil have noget flot at give, indtil fissen kommer.

Det er altså et lille kunstværk i sig selv!

Og endnu vildere: Vi har besluttet at holde en kæmpe FISSEFEST for alle, der har købt en skodfisse!! Så til foråret sender jeg en mail med en invitation til alle jer, der har købt fissen, hvor I kan komme forbi og få et glas bobler og skåle - og få signeret jeres skodfisse. GLÆD JER!

Jeg håber, I alle får en dejlig december måned.

Og igen; stor tak for at forstå Skodfissen og tage så godt imod min lille fuckfinger til Bjarne.

Kærlig hilsen

Ditte - skodfissemor ❤️
Tilbage til blog